Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران معتقد است هر «سال فنی» در کشتی، برنامه های متفاوت و مختص به خودش را دارد و هیچگاه نمی توان با یک برنامه واحد و همیشگی پیش رفت.

علی اشکانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه رویدادهای مهم و سختی در سال آینده میلادی پیش روی کشتی فرنگی ایران است، اظهار داشت: رقابتهای قهرمانی آسیا، پیکارهای جام جهانی و همچنین بازیهای آسیایی از جمله رویدادهای مهم و حساس ابتدایی سال آینده میلادی است که باید برای هر کدام از این رویدادها، برنامه خاص و ویژه ای داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: برخی از اهالی کشتی و منتقدان بارها به این مساله اشاره کرده اند که چرا برخی نرمش ها و تصمیمات خاص در اجرای فرایند انتخابی تیم ملی برای مسابقات مختلف اعمال می شود که باید در پاسخ به این عزیزان بگویم، هر «سال فنی»، برنامه ریزی خاص خود را دارد. به عنوان مثال سالهایی که باید شاهد برگزاری المپیک یا بازیهای آسیایی باشیم را نمی توان مشابه سالهای دیگر دانست. هر رویداد در هر سال، برنامه ریزی ویژه ای را می طلبد که کارها طبق آن پیش خواهد رفت.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی با اشاره به میزبانی جام جهانی ۲۰۱۸ در اهواز گفت: طبیعتا برگزاری این رویداد مهم در کشورمان می تواند فرصت خوبی برای تجربه اندوزی جوانان ما در رده بزرگسالان باشد. ما باید ضمن کسب نتیجه و تثبیت جایگاه ایران در دنیا، از جوانان آینده دار خودمان هم در جام جهانی استفاده کنیم.

اشکانی در خصوص پیشرفت سریع رقبای ایران نیز گفت: کسب نایب قهرمانی رقابتهای جهانی ۲۰۱۷ فرانسه به هیچ عنوان نباید ما را از اهدافمان دور کند. رقبای ما که در این مسابقات بعد از ما قرار گرفتند با سرعت زیادی در حال تعقیب ایران هستند و نباید به آنان فرصت سبقت داد. تیم های ترکیه، ارمنستان و مجارستان در چند سال اخیر توانسته اند پیشرفت خوبی داشته باشند و رفته رفته در حال رسیدن به مدعیان بزرگ کشتی فرنگی دنیا هستند.

وی در پایان با اشاره به آغاز دور جدید برنامه های آماده سازی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: بعد از بازیهای داخل سالن قهرمانی آسیا به فرنگی کاران استراحت فعال دادیم تا به امور شخصی خود رسیدگی کنند، اما این مرخصی تا اواسط آبان ماه ادامه خواهد داشت و کم کم باید بچه را با دعوت به اردو زیر نظر داشته باشیم.

رقابت های جام جهانی کشتی فرنگی در روزهای ۷ و ۸ اردیبهشت ماه سال ۹۷ در سالن دانشگاه شهید چمران شهر اهواز و با حضور تیم های روسیه، ایران، ترکیه، گرجستان، آلمان، ارمنستان، مجارستان، قزاقستان به عنوان ۸ کشور برتر سال ۲۰۱۷ دنیا برگزار خواهد شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۴۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است

به گزارش قدس آنلاین، «محمد جلیلی» در گردهمایی اساتید و مربیان حرفه حسابرسی به مناسبت فرا رسیدن «روز معلم» با اشاره به «مکتب شهید مطهری» اظهار داشت: هر جا از معیارهای واقعی انقلاب، از جمله اندیشه ها و منطق مطهر فاصله گرفتیم ضربه خوردیم؛ برای مثال در زمینه مفهوم عدالت، شهید مطهری نگاهی عمیق، فراگیر و نو ارائه داده است که هنوز هم کاربردی است و باید قدر و قیمت آن شناسانده شود.

وی با تاکید بر اینکه آموزش‌های آینده سازمان با برنامه ها هماهنگ می‌شود، توضیح داد: از آنجایی که حسابرسی داده محور، به یک مبنای قدرتمند از جمله فناوری حقوقی نیاز دارد، برای توسعه این بُعد از دانش حسابرسی، باید قوانین را واکاوی و شناسایی کنیم.

رئیس هیات عامل سازمان حسابرسی با بیان اینکه عبور از نگاه سنتی در حسابرسی یک ضرورت است، ادامه داد: ظرفیت های سازمان در زمینه آموزش، منحصر به فرد است، اما بنا داریم از ظرفیت همه نخبگان استفاده کنیم؛ مشارکت با کسانی که در حوزه حسابرسی تجربه دارند را بالا ببریم و درهای سازمان را به روی کسانی که قصد برنامه های «تحول خواهانه» دارند، باز کنیم.

برونگرایی در سازمان حسابرسی از محوری ترین برنامه های ما است

مدیرعامل سازمان حسابرسی با تاکید بر «استراتژی برون‌گرایی» بیان‌داشت: در برنامه های تحولی به تجربه کشورهای صاحب سبک و نوآور نیز نیاز داریم و تلاش می کنیم که برای تغییر و توسعه این حرفه، از این ظرفیت بیرونی استفاده کنیم؛ بنابراین نگاه به بیرون و استفاده از ظرفیت های بی شمار و تجربه های جهانی یکی از سیاست های سازمان در برنامه های آینده است.

وی در ادامه گفت: در آموزش های تعریف شده، مهارت های درک محیطی همکاران توسعه خواهد یافت، زیرا بر این باوریم که برای تحول در این حرفه، می بایست مهارت های چند بعدی و کلان محور، برای پرورش یک مدیر توانمند، آموزش داده شود.

مدیرعامل سازمان حسابرسی همچنین به نقش تعیین کننده آموزش اشاره کرد و یادآور شد: آموزش یک سرمایه گذاری زود بازده است، بنابراین باید در گام نخست، نیازهای آموزش را به خوبی شناسایی کنیم و با تحول ابزارهای آموزشی و نگاه به آینده، به مسائل و چالش های حرفه حسابرسی پاسخ دهیم.

در پایان این برنامه، از ۵۵ نفر از اساتید سازمان حسابرسی تقدیر شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • این عکس‌های حسن یزدانی جهانی شد |‌ تصاویر
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • برداشت توت فرنگی از مزارع مازندران (فیلم)
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • حسن رنگرز: دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو؟ انتظارات را برآورده نکردند
  • لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز
  • دلایل دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو/ انتظارات را برآورده نکردند
  • قهرمانی مازندران در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • نایب‌ قهرمانی ‌خوزستان‌ در کشتی فرنگی نونهالان ایران