Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: هم اکنون با موافقت مسوولان کشور قطر ۴۰۰ پرواز هفتگی از مبدا جزیره کیش در خط هوایی کیش - دوحه که همزمان با ایام مسابقات راه اندازی می شود برقرار خواهد شد و علاوه بر آن تردد چهار کشتی تفریحی کروز نیز برنامه ریزی شده است.

سعید محمد دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی روز گذشته(۲۳ اسفندماه) در حاشیه سفرش به کیش اظهار کرد: وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای جذب  حداقل ۱۰۰ هزار گردشگر در ایام برگزاری مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ برنامه ریزی کرده که دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری برای ایفای سهم حداکثری به دنبال ایجاد شرایط حضورگردشگران و برخی تیم ها در جزایر کیش و قشم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم اکنون با موافقت مسوولان کشور قطر ۴۰۰ پرواز هفتگی از مبدا جزیره کیش در خط هوایی کیش - دوحه که همزمان با ایام مسابقات راه اندازی می شود برقرار خواهد شد و علاوه بر آن تردد چهار کشتی تفریحی کروز نیز برنامه ریزی شده است.

محمد با بیان اینکه در این راستا تکمیل ترمینال جدید فرودگاه کیش، افزایش هتل های پنج ستاره  از ۱۰ به ۱۵ مورد، احداث ۲ زمین فوتبال و ۲ سالن بدنسازی، بهسازی سه زمین فوتبال از دیگر برنامه های تدوین شده برای جذب گردشگران جام جهانی است اضافه کرد: برای این مهم راه و شهرسازی، ورزش و جوانان، اقتصاد و دارایی، گردشگری و سازمان بنادر و دبیر خانه شورایعالی مناطق آزاد پای کار آمده اند.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی درباره مدیرعامل جدید سازمان منطقه آزاد کیش گفت: با شناختی که از آقای کشاورز دارم، می‌توانند باعث پیشرفت و آبادانی بیش از پیش منطقه آزاد کیش شوند.
سعید محمد افزود: فرایند انتصاب آقای محمدرضا نوایی لواسانی سرپرست قبلی منطقه آزاد کیش طول کشید و تاییدیه‌های ایشان هم رسید، اما با استعفای نوایی لواسانی از نعمت حضورش در کیش بی بهره شدیم.

وی با تشکر از زحمات مدیران گذشته در جزیره کیش، بیان کرد: جزیره کیش در آستانه نوروز قرار دارد و ثبات مدیریتی در کیش در این ایام بسیار مهم است که به همین دلیل شب گذشته امضای رییس جمهور و معاون اول ایشان را دریافت کردیم تا آقای کشاورز به صورت رسمی در کیش حضور یابند.

این مقام مسئول با تشکر از زحمات آقای پورزادی، سرپرست معاونت عمرانی منطقه آزاد کیش، حضور ایشان در جزیره کیش را در ادامه مسیر با ارزش برشمرد و افزود: آقای کشاورز هم فردی توانمند در حوزه‌های تخصصی، مدیریتی و شفاف سازی امور است که به پیشبرد برنامه‌های سازمان کمک شایانی خواهد کرد.

محمد بیان کرد: پیگیر حل و فصل مشکلات مناطق آزاد هستیم و در هر جلسه‌ای که می‌رویم باید قبل از بیان مطالبات مناطق آزاد ذهنیت منفی نسبت به این مناطق را از بین ببریم. دبیر شورای عالی مناطق آزاد خاطرنشان کرد: قاچاق و سکوی واردات بودن مناطق آزاد دو موضوع اشتباهی است که چهره اصلی مناطق آزاد را مخدوش کرده و این مساله آزاردهنده باید با کمک مدیران پرتلاش و رسانه‌ها اصلاح شود.

وی با اشاره به اینکه کشورهای برتر اقتصادی از مناطق آزاد به عنوان موتور پیشران خود استفاده میکنند و مناطق آزاد باید با الگوپذیری از مناطق پیشرفته به سرعت رشد کنند تاکید کرد: ارائه زمین رایگان و تسهیلات آسان در جایی مثل دبی برای سرمایه گذاران ما در مناطق آزاد، جای نگرانی دارد و به همین دلیل باید فرایندها اصلاح شوند.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد خاطرنشان کرد: درمناطق آزاد اگر قرار است تولید، صادرات و اشتغال تحقق یابد، نیازمند سرمایه گذاری است و در این مسیر نیازمند ارائه معافیت‌ها و مشوق‌ها هستیم.

محمد با اشاره به اینکه مقررات مناطق آزاد مخدوش شده است، گفت: اگر تسهیلات برای سرمایه گذاران وجود نداشته باشد کسی در مناطق مرزی سرمایه گذاری نمی کند.

وی اظهار کرد: با دید نامناسبی که در مسوولان نظام نسبت به مناطق آزاد شکل گرفته است، روند امور کمی با کندی مواجه است که در حال شفافیت‌سازی و اتهام‌زدایی از چهره‌ مناطق آزاد در الگوهای جهانی هستیم لازم است در این مسیر مسوولان، بومیان، فعالان اقتصادی و اصحاب رسانه‌ی مناطق آزاد در اعتلای مناطق آزاد یاور ما باشند.

مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی افزود: شرط اصلی پیشرفت، سرمایه‌گذاری بوده که این مساله نیازمند ثبات قوانین، وجود اعمال مشوق های مالیاتی و گمرکی پیش بینی شده در قانون چگونگی مدیریت مناطق آزد است.

وی یادآور شد: احیای مشوق های مالیاتی مناطق آزاد تجاری، جلوگیری از تسری قوانین سرزمین اصلی به مناطق آزاد، احساس ماده ۶۵ احکام توسعه برای جلوگیری از مدیریتی دوگانه، افزایش سهم واردات از سه میلیارد به چهار میلیارد دلار در هر سال از برنامه های پیش روی این دبیرخانه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها اخبار شهرستان ها هرمزگان دبیر شورایعالی مناطق آزاد ویژه اقتصادی منطقه آزاد کیش جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۳۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین امسال

به گزارش جام جم آنلاین همدان، مهرداد آهکی با اشاره به تعداد سامانه های حمل و نقل هوشمند موجود در استان اظهار داشت: تعداد دستگاه‌های ترددشمار 80 محور، دوربین‌های ثبت تخلف سرعت 98 ایستگاه موجود و 79 ایستگاه فعال (آنلاین )، توزین در حال حرکت 4 دستگاه موجود و 3 دستگاه فعال، دوربین‌های نظارت تصویری 29 ایستگاه، تابلوهای پیام متغیر خبری( vms) 6دستگاه و ردیاب‌های جغرافیایی ماشین‌آلات راهداری (GPS) 365 دستگاه است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان به بیان مقایسه تردد ماهانه بین استانی (مجموع تردد ورودی به استان و خروجی از استان) اشاره کرد و افزود: بیش از چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی کل وسایل نقلیه در فروردین ۱۴۰۳ بوده است که ۲۵ % افزایش نسبت به ماه گذشته ۱۴۰۲ و ۵ % افزایش نسبت به ماه مشابه سال گذشته داشته است.

وی همچنین آمار روند روزانه تردد بین استانی فروردین ماه را بیان کرد و گفت: متوسط تردد بین استانی روزانه فروردین سال جاری ۱۳۸ هزار و ۱۴۵ وسیله نقلیه بوده است.

آهکی بیان کرد: بیشینه مجموع تردد ورود و خروج به استان در روز ۲۴ فروردین ۱۷۵ هزار و ۱۶۲ وسیله نقلیه و درصد وسایل نقلیه سنگین ۱۴ درصد بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان در ادامه به بیان وضعیت انباشت و تخلیه (تفاضل خودروهای ورودی و خروجی به اضافه انباشت/تخلیه روز قبل) وسایل نقلیه فروردین‌ ماه پرداخت و گفت: بیشینه تخلیه وسایل نقلیه از استان در ماه فروردین در روز ۱۹ فروردین به میزان منفی ۴۳ هزار و ۵۶۴ وسیله نقلیه بوده است.

وی عنوان کرد: در خصوص محورهای دارای بیشترین تردد در فروردین ماه هم باید گفت که سه راهی بهار -همدان (مهدی آباد) با متوسط تردد روزانه ۴۰ هزار و ۷۴۰ بیشترین تردد را داشته است.

آهکی ادامه داد: محور همدان – سه‌راهی بهار (مهدی آباد)، همدان – کوریجان، کوریجان – همدان و آزادراه همدان – ساوه (چپقلو) از دیگر محورهای پرتردد استان بوده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده ای استان همدان افزود:‌ سه‌راهی بهار – همدان(مهدی آباد)، همدان – کوریجان، همدان – سه‌راهی بهار (مهدی آباد)، قروه – صالح آباد و کوریجان – همدان از محورهای دارای بدترین سطح سرویس بوده‌اند.

وی همچنین به بیان مقایسه تردد محورهای استان در فروردین امسال با سال گذشته اشاره کرد و گفت: در اکثریت محورهای دارای بیشترین تردد استان شاهد افزایش تردد نسبت به سال گذشته بوده‌ایم.

آهکی افزود: در خصوص سهم مبدا تردد پلاک‌های مشاهده شده در استان در فروردین ماه سال جاری نیز باید گفت که براساس اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک‌خوان از ابتدای فروردین ماه یک میلیون و ۳۳۰ هزار پلاک خودرو یکتا در محورهای‌برون شهری استان رویت شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان با بیان اینکه از این پلاک‌ها یک میلیون و ۲۱۶ هزار پلاک مربوط به وسایل نقلیه شخصی بوده است، ادامه داد: ترکیب مبدا استانی این پلاک‌ها نیز به این صورت است که ۳۲ درصد مربوط به استان همدان، ۳۱ درصد مربوط به استان تهران، هشت درصد کرمانشاه، چهار درصد کردستان و مابقی مربوط به لرستان، البرز،‌ مرکزی، قم، اصفهان و سایر استان‌ها بوده است.

وی افزود: بیشینه حضور وسایل نقلیه غیربومی بر‌اساس پلاک خوانده شده توسط سامانه‌های پلاک‌خوان در بازه فروردین ماه در روزهای چهار و ششم فروردین و معادل ۵۱ درصد کل وسایل نقلیه مشاهده شده بوده است.

آهکی ادامه داد: از ابتدای ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱ درصد سهم وسایل نقلیه غیر بومی در استان کاهش داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان همدان همچنین به سهم ماندگاری وسایل نقلیه در استان در فروردین ماه سال جاری پرداخت و گفت: ماندگاری وسایل نقلیه در استان نشان‌دهنده آن است که در ماه فرروردین تقریبا ۱۶۷ هزار وسیله نقلیه، معادل ۲۰ درصد از کل وسایل نقلیه غیربومی مشاهده شده، در استان بین ۱ تا ۴ روز در استان اقامت داشتند.

وی همچنین به مقاصد وسایل نقلیه در کشور در فروردین ماه اشاره و خاطرنشان کرد: براساس اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک‌خوان یک میلیون و ۱۹۶ هزار وسیله نقلیه از استان همدان در سایر استان‌ها مشاهده شده است و استان‌های مرکزی، تهران و قم بیشترین سهم مقاصد سفر را در استان‌ها داشته‌اند.

دیگر خبرها

  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • کشتی‌گیر شیروانی مدال برنز قهرمانی کشور را کسب کرد
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • اعزام ۵۲۰ مبلغ به مناطق مختلف خراسان جنوبی
  • بازدید بیش از ۶۱ هزار مسافر کشتی کروز طی ۳ ماه از ترکیه
  • دیدار اعضای هیئت کشتی استان همدان با علیرضا دبیر
  • (عکس) مالک جدید باشگاه استقلال در آغوش علیرضا دبیر
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین امسال